Ilgazda kar kalınlığı 1 metreye ulaştı

Ilgazda kar kalınlığı 1 metreye ulaştı -Türkiyenin önemli kış merkezlerinden Ilgaz dağında, kar kalınlığı 1 metreye ulaştı


KASTAMONU (A.A) - Türkiyenin önemli kış merkezlerinden Ilgaz dağında, kar kalınlığı 1 metreye ulaştı.
     Ankaraya en yakın kayak merkezi olma özelliği taşıyan Ilgaz, toplam 9 oteldeki bin 500 yatak kapasitesine sahip kayak merkeziyle kayakseverlerin vazgeçemediği tatil yerlerinden biri haline gelmeye başladı.
    
     -Ilgazı çok seviyorum-
    
     Kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı Ilgaz dağına gelen kayaksever Nuray Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgazdaki bir otelde devre tatilinin bulunduğunu belirterek, her yıl aynı dönemde Ankaradan tatil için geldiğini ifade etti.
     Zaman zaman fırsat buldukça da Ilgaza geldiğinin altını çizen Gündoğdu, Ilgazı çok seviyorum. Diğer taraflara da gittim ama burasını daha fazla seviyorum. Özellikle ormanın içinde olması, dinlendirici. Pistimizde çok güzel diye konuştu.
     Mustafa Günay ise eşiyle kar tatili için İstanbuldan geldiklerini aktararak, Eşim Kastamonulu. O yüzden Ilgazı tercih ediyoruz. Havaya yakalandık. Gördüğünüz gibi yağış çok fazla. Gökyüzü kaymak için biraz izin vermiyor. Zorlanıyoruz ama yine de tadını çıkarmaya çalışıyoruz dedi.
     Yasemin Günay ise yeni yeni adını duyuran Ilgazın gelişmeye devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir gülüm
<< Önceki Haber Ilgazda kar kalınlığı 1 metreye ulaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER