İlçe Sağlık Müdürüne bıçaklı saldırı iddiası

İlçe Sağlık Müdürüne bıçaklı saldırı iddiası -Osmancık Devlet Hastanesinde diş tedavisi yaptıran kişinin, tedavinin ardından makamına gittiği İlçe Sağlık Müdürünü tartışma üzerine bıçakla hafif yaraladığı iddia edildi -Osmanc


ÇORUM (A.A) - Çorumun Osmancık ilçesinde Devlet Hastanesinde diş tedavisi yaptıran kişinin, tedavinin ardından makamına gittiği İlçe Sağlık Müdürünü tartışma üzerine bıçakla hafif yaraladığı iddia edildi.
     Osmancık Devlet Hastanesinde diş tedavisi yaptıran ve tedavisinin ardından başhekimle görüşmek isteyen E.U. (40), başhekimle görüşemeyince İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alperen Kısa ile görüşmek için Toplum Sağlığı Merkezine gitti.
     Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.U, üzerinde taşıdığı çakı bıçağı ile Alperen Kısayı karnından hafif yaraladı. Yaralı doktora ilk müdahale merkezde bulunan diğer doktorlar tarafından yapıldı, ardından Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Olaydan kısa süre sonra yakalanan zanlı gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.
    
     -Sağlık durumu iyi-
    
     Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, olayın ardından yaptığı değerlendirmede, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alperen Kısanın hafif yaralandığını belirterek, Hastaneye gelen bir vatandaşımız burada sağlıkla ilgili birtakım iş ve işlemlerini yaptırdı ve daha sonra İlçe Sağlık Müdürümüze gitti. İlçe Sağlık Müdürümüzü odasında bıçakla hafif şekilde yaraladı. Doktorumuzun hayati tehlikesi yok, sağlık durumu iyi. Müşahede altında tutuluyor diye konuştu.
     Kaymakam Küçük, E.Unun şizofren olduğu ve daha önce de bazı olaylara karıştığı hakkında bilgiler edindiklerini sözlerine ekledi.
     Kamu Hastaneleri Birliği Çorum Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani ise diş dolgusu tedavisi için Osmancık Devlet Hastanesine giden şüphelinin tedavisi sonrasında hastane sorumlusu ile görüşmek istediğini belirttiğini dile getirerek, Burada kendisine muhatap bulamayınca İlçe Sağlık Müdürü ile görüşmek için Toplum Sağlığı Merkezine gitti. Dr. Alperen Kısa ile görüşmeleri sırasında yaşanan tartışma sonucu şüpheli doktorumuzu bıçakla yaraladı. Doktor arkadaşımızın durumu iyi. Yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Orhan Güçlü - Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber İlçe Sağlık Müdürüne bıçaklı saldırı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER