İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök,

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök, Konukoğlunu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlunu ziyaret etti.
     Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, organ nakli konusunda gösterdikleri duyarlılık ve yardımseverlikten dolayı Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakökün, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlunu ziyaret ederek teşekkürlerini bildirdiği ifade edildi. Ziyarette, sağlık sektörünün iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik gelişmeler konusunda bilgi alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.
     Geçtiğimiz günlerde, böbrek nakli bekleyen 15 yaşındaki Şehide Bozkurt için Antalyada uygun böbreğin bulunması üzerine, 112 Acil Hizmetlerini arayan baba Şevket Bozkurt, İl Sağlık Müdürlüğünden yardım talebinde bulunmuştu. Şehide için seferber olan İl Sağlık Müdürlüğü, uygun saatte uçak bulunamaması üzerine, özel uçağı bulunan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlundan yardım talebinde bulunmuş ve Şehide, Konukoğlunun özel uçağı ile Antalyaya gönderilmişti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yaynıcı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER