İl Özel İdaresi bütçesine 3 milyon

İl Özel İdaresi bütçesine 3 milyon lira ek ödenek -AK Parti Milletvekili Coşkun: 2013 yılı hizmetlerinde kullanılmak üzere aktarılan bu ek ödenek İl Özel İdaresi için adeta bir can suyu niteliğinde olmuştur


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Özel İdaresi bütçesine 3 milyon liralık ek ödeneğin çıkarıldığını bildirdi.
     Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Ankarada birtakım temaslarda bulunduğunu, bazı bakanlarla görüştüğünü belirtti. Coşkun, şunları kaydetti:
     Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Bakan Yardımcısı Osman Güneş ile yapmış olduğum görüşmeler neticesinde İl Özel İdaresinin bütçesine 2013 yılına ek olarak 3 milyon TL ödenek aktarılmasını sağladık. 2013 yılı hizmetlerinde kullanılmak üzere aktarılan bu ek ödenek İl Özel İdaresi için adeta bir can suyu niteliğinde olmuştur.
     İl Özel İdaresi hizmet imkanlarının daha da genişletilmesini sağlayacaklarını ifade eden Coşkun, şöyle devam etti:
     En iyi hizmetlerin şehrimize ve hemşehrilerimize gelmesi için daha çok çalışacağız. Bu ek ödeneğin aktarılmasında girişimlerimize destek veren Maliye Bakanımız, İçişleri Bakanımız ve Bakan Yardımcımıza Yalova halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. 2012 yılını yatırımlarla ve projelerle sıkı bir çalışma içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. 2013 yılında da Yalovamıza ve Yalova halkına hizmetlerimize hızlanarak devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İl Özel İdaresi bütçesine 3 milyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER