İl Özel İdaresi, Alanyaya 5 yıldızlı

İl Özel İdaresi, Alanyaya 5 yıldızlı huzurevi yapıyor


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Özel İdaresince Alanyada yapılan 5 yıldızlı huzurevinin yıl sonu itibariyle hizmete girmesi hedefleniyor.
     İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, modern mimarisi, çok yönlü içeriği ve manzarasıyla adeta tatil köyünü andıran Alanya huzurevinin inşaat alanının toplam 9 bin 628 metrekareden oluştuğu belirtildi.
     Huzurevinin içinde idari odalar, sığınaklar, revir, mutfak, yemek salonu, fitness salonu, hobi ve TV izleme odaları gibi bölümler bulunduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Alanya huzurevi 56 adet iki kişilik standart odanın yanı sıra 8 adet de 2 kişilik suit odasıyla 128 kişiye aynı anda hizmet verebilecek kapasitesine sahip. Yürüyüş parkurları muhteşem dağ ve deniz manzaralı seyir terası, sosyal ve kültürel etkinliklere uygun alt yapısıyla huzur vaat eden Alanya Huzurevinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Huzurevi toplam 8 bloktan oluşuyor. Merkezi ısıtma ve soğutma sisteminin tercih edildiği huzurevinin teknik özellikleriyle olduğu kadar iç huzuru sağlayacak dekoru ve konforuyla da adından söz ettirmesi hedefleniyor.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ayrılan 5 milyon 637 bin lira bütçe ile yaptırılan Alanya Huzurevinin projesi, ihalesi ve kontrolünün Antalya İl Özel İdaresince gerçekleştirileceği bildirilen açıklamaya, yapımı devam eden inşaat alanını sık sık kontrol eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçayın huzurevinin Türkiyede ve bölgede örnek bir çalışma olduğunu belirtti.
     (YSK-HS)
<< Önceki Haber İl Özel İdaresi, Alanyaya 5 yıldızlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER