İl Özel İdaresinden 3 ihale

İl Özel İdaresinden 3 ihale


KAYSERİ (A.A) - İl Özel İdaresi, okul yapımı ve onarımı ile çocuk oyun grubu alımı için ihale yaptı.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, yaptığı açıklamada, Develide 15 derslikli ilköğretim okulu yapım işi, Bünyanda lise binasının yalıtımı ve onarım işi ile köylere 172 adet çocuk oyun grubu alımı için düzenledikleri ihalelerde firmalardan teklif aldıklarını belirtti.
     Develide yaptırılacak okulla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hareket ettiklerini vurgulayan Atsız, şu bilgileri verdi:
     Yaklaşık maliyeti 1 milyon 963 bin lira olan ilköğretim okulu ihalesine 27 firma katıldı. Komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan firma açıklanacak ve en kısa sürede işe başlaması sağlanacak. Köydeki çocuklarımız için oyun grubu alımı ihalesinde de 3 firma teklif verdi. İhalenin sonuçlanmasıyla birlikte en geç 60 gün içerisinde ihtiyaç olduğu tespit edilen 172 köyümüze çocuk oyun grubu kurulmuş olacak. 14 firmanın katıldığı Bünyan Endüstri Meslek Lisesi dış cephe yalıtımı ve onarım işi ihalesi de sonuçlandığında çalışmalara başlanacak.
     Altyapı ve üst yapıyla ilgili çalışmaların hassasiyetle takip edildiğini belirten Atsız, köylerin modernleşmesi adına yoğun gayret gösterdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber İl Özel İdaresinden 3 ihale Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER