İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan:

İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan: Ordunun eğitimdeki başarısını hem inşaat alanında, hem de eğitim, öğretim alanında arttıracağız


ORDU (A.A) - Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ordunun eğitimdeki başarısını hem inşaat alanında hem de eğitim, öğretim alanında artıracağız dedi.
     Türkkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında bir basın toplantısı düzenledi.
     Yoğun gayretler neticesinde Orduya bir okul daha kazandırıldığını ifade eden Türkkan, şunları kaydetti:
     Öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan Gülyalı Turnasuyu İlköğretim Okulunun yerine sadece Adana, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kayseri Malatya ve Şanlıurfa illerinde bulunan Kız Anadolu Lisesinin 14üncüsü olan Gülyalı Kız Anadolu Lisesi açılarak ilimize farklı bir okul kazandırılmıştır. Müdürlüğümüzün yoğun çalışmaları sonucunda ilimize kazandırılan bu okul, pansiyonludur. Bu okulun ilimize kazandırılmasında bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz.
     Türkan, Kasım ayına kadar 27 okulun temelini atacaklarını belirterek, Şu anda da 4 okulun inşaatı başladı. Bu okullar yapıldıktan sonra sıra eğitimdeki kaliteyi yakalamamıza geliyor. Mesela SBS sınavında 44üncüyüz, bunu 40a nasıl indirebileceğimiz üzerinde çalışacağız. Hem bunlarla ilgili branş öğretmenleriyle çalıştaylar yapacağız hem de okul müdürleriyle motivasyon çalışmaları yapacağız. Ordunun eğitimdeki başarısını hem inşaat alanında hem de eğitim, öğretim alanında artıracağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER