İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan:

İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan: Güler yüzlü çocuklar yetiştirelim


ORDU (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Güler yüzlü çocuklar yetiştirelim dedi.
     Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların okulla tanışacağını ve bu süreçte aileler ve öğretmenler tarafından yeni öğrencilerin okullara güzel bir şekilde alıştırılması gerektiğini söyledi.
     Yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dileyen Türkkan, Okul hayatına başlayacak öğrencilerimizin aileleri pazartesi günü çocuklarının ellerinden tutarak okullarına götürecekler. Bir kaynaştırma eğitimi olacak. Çocuklarımıza sevgiyle yaklaştığımızda, elimizle okuluna götürdüğümüzde, okul hayatına alıştırmak için gayret ettiğimizde çocuklarımız, okullarına daha güzel ve sorunsuz alışacak. Güler yüzlü çocuklar yetiştirelim. Velilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum diye konuştu.
     Müdürlükçe oluşturulan komisyonun, hangi okulların ilkokul, hangilerinin orta okul olduğunu belirlediğini anlatan Türkkan, Yaz tatilinden bugüne eğitimle ilgili çalışmalarımız devam etti. Norm kadro kapsamında ilimize 342 öğretmenimizin dağıtımı 10 Eylül tarihinde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından elektronik ortamda yapılacak. Bu öğretmenlerimiz 11 Eylülde görevlerine başlayacak. İnşallah eğitim ve öğretimimize eksiksiz bir şekilde devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER