İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy, öğrenci

İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy, öğrenci temsilcileriyle toplantı yaptı


KASTAMONU (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, öğrenci meclis temsilcileriyle toplantı yaptı.
     Aksoy, Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, her düşüncenin ve her fikrin kendileri için önem taşıdığını belirterek, bunların gerçekleştirilmesinin zaman alabileceğini belirtti.
     Öğrenci temsilcilerinin seçilerek bu görevlere geldiklerini ve bir sorumluluk üstlendiklerine ifade eden Aksoy, Sürdürülebilir başarıyı yakalayabilmemiz ve çıtamızı yükseltebilmemiz için her zaman birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çok çalışmaktan ziyade, düzenli çalışmanızı tavsiye ederim diye konuştu.
     Aksoy, herkesin bir özel yaşantısının olabileceğinin altını çizerek, şöyle davam etti:
     Seçilmişler ve atanmışlar kamuoyuna karşı özel yaşamlarıyla da sorumlu bulunuyorlar. Sizler okullarınızda seçildiğiniz için özel yaşamlarınıza da dikkat etmek zorundasınız. Diğer arkadaşlarınıza mutlaka örnek olacaksınız. Yapacağınız her yanlış, yalnızca size değil temsil ettiğiniz okullarınıza da yansıyacaktır. Bu nedenle sizlerin hassas olması gerekir. Projelerin sürdürülebilirliğine destek olun. Her okul öğrencinin aynı zamanda evidir. Evinize nasıl sahip çıkıyor kirletmiyorsanız, okulunuz içinde aynı özeni gösterin. Sizler geleceğin yöneticileri olacaksınız. Bu nedenle kendinizi küçük görmeyin. Mutlaka yapabileceğiz bir şeylerin olduğunu düşünün.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy, öğrenci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER