İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Alagöz: -Ar-Ge Merkezinde görev yapan 49 öğretmen arkadaşımızı bakanlık emirleri doğrultusunda görevlerine iade ettik


ADIYAMAN (A.A) - İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Alagöz, Araştırma ve Geliştirme Merkezinde (Ar-Ge) görev yapan 49 öğretmenin bakanlık emirleri doğrultusunda görevlerine iade edildiğini bildirdi.
     Alagöz, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı bir genelgeyle Valilik, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılan görevlendirmelerin iptal edildiğini belirtti.
     Yayınlanan genelge doğrultusunda Adıyamanda da görevlendirilmelerin iptal edildiğini dile getiren Alagöz, İlimiz merkez ve ilçelerde Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) ile çeşitli alanlarda ve kurumlarda görevlendirilmiş öğretmenler ile diğer arkadaşlarımız bakanlığımızın emirleri doğrultusunda asli görevlerine çekilmek üzere okullarına gönderilmişlerdir dedi.
     Alagöz, bakanlık genelgesi gereği hareket ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Devletimiz böyle uygun görmüşse biz de arkadaşlarımıza durumu izah ettik. Ar-Gede görev yapan 49 öğretmen arkadaşımızı bakanlık emirleri doğrultusunda görevlerine iade ettik. Bunlardan bir kısmı okullarında öğretmen olarak görev yapıyorlardı bir kısmı da yönetici olarak görev yapıyorlardı. Yani asli görevlerine şu an itibariyle dönmüş bulunuyorlar.
     Alagöz, personellerin görevlerine iade edilmesi nedeniyle bir boşluk olabileceğini ancak bu boşluğun kendi imkanları ya da bakanlığın tahsis edeceği kadrolarla doldurulacağını, eğitimde bir aksama olmayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER