İl Jandarma Komutanı Albay Arslan, GTOyu

İl Jandarma Komutanı Albay Arslan, GTOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Albay Arslan, bölgedeki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Albay Adnan Arslanın GTOyu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Türkiye ile Suriye arasında yaşanan gerginliğin bölge illerine olumsuz yansımaları olduğunu, ekonomiyle birlikte asayişin de olumsuz etkilendiği yönünde duyumlarının olduğunu ifade eden Aslan, Suriyedeki olayların bir an önce son bulmasını temenni etti.
     İki ülke arasında bir gerginlik yaşandığını, bu gerginliğin savaşa dönüşmemesini umduklarını vurgulayan Aslan, provokasyonlara asla prim verilmemesi ve olaylara itidalle yaklaşılması uyarısında bulundu.
     İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan da kentin huzur ve asayişini en etkin bir şekilde sağlamak için çalıştıklarını aktardı.
     Gazianteplilerin huzur içerisinde yaşamını sürdürebilecekleri bir ortamının tesisine katkı sunabilmeyi amaçladıklarını belirten Arslan, önümüzdeki dönemde kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla el ele vererek bunu başaracaklarına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber İl Jandarma Komutanı Albay Arslan, GTOyu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER