İl Genel Meclisi Başkanı Gürlesin, köy

İl Genel Meclisi Başkanı Gürlesin, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi


DENİZLİ (A.A) - Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Acıpayamda köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.
     Acıpayamda köy muhtarları için verilen iftara, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam İl Genel Meclisi üyeleri Yılmaz Elçin, Fikret Gümüş, Mahmut Dokumacı, Yumrutaş Belediye Başkanı Muzaffer Yılmaz, Acıpayam Sulama Birliği Başkanı Kadir Tıkaç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş ve köy muhtarları katıldı.
     Gürlesin, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayı başladığından bu yana tüm ilçelerin gezildiğini, sorunların not edilip bir yol haritası çıkarıldığını kaydederek, Elimizden gelen gayreti göstermekten ve sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum. Daha fazla nasıl hizmet edebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz dedi.
     Büyükbaş hayvancılığın geliştiği köylerde hayvanların köy dışına alınarak köylerin sağlıklı ortama kavuşturulması ve hayvancılıkta daha iyi verim elde edilmesi için yeni proje çalışmaları başlatıldığını anlatan Gürlesin, köylere yapılan yatırımların hızlandırıldığını, köylerin sorunlarının aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulacağını söyledi.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Ayten Aydın
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber İl Genel Meclisi Başkanı Gürlesin, köy Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER