İl Genel Meclisi balıkçıların sorunlarını araştırıyor

İl Genel Meclisi balıkçıların sorunlarını araştırıyor


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, balıkçıların sorunlarını araştırmak üzere çalışma başlattı.
     Abana İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Özlü ile Doğanyurt İl Genel Meclisi Üyesi Hakkı Çolakın balıkçıların sıkıntılarıyla ilgili meclise sunduğu önerge üzerine komisyon, sahil ilçelerini ziyaret ederek balıkçıların sıkıntılarını dinlemeye başladı.
     Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Tosya İl Genel Meclisi Üyesi Ali Sarıkayalı, Abana balıkçı barınağını ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sahil ilçelerini ziyaret ederek balıkçıların sıkıntılarını yerinde inceledikleri kaydetti.
     Sahil kesimlerde balıkçılığının önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Sarıkayalı, Komisyon olarak balıkçıların sorunlarını yerinde görmek ve fikir alışverişi yapmak üzere Abanayı ziyaret ettik. Burada, Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Erkan Karacan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmelerde bulunduk dedi.
     Sarıkayalı, çalışmaların tamamlaması ardından komisyon raporunu İl Genel Meclisine sunacaklarını söyledi.
     İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Özlü de sahil ilçelerinde balıkçılığın önemli bir yere sahip olduğunu belirterek balıkçıların yanında olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Semih Yüksel
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İl Genel Meclisi balıkçıların sorunlarını araştırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER