İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün yarışması sonuçlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından halkın ve öğrencilerin afet ve acil durumlar konusunda bilinçlendirilmesi, karşılarına çıkacak olağanüstü durumlarda kendilerini koruyabilmelerinin yanı sıra ailesine ve çevresine yardım edebilmesinin sağlanabilmesi için, 5.6.7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik kompozisyon 9.10.11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik de resim dalında afetler ve etkilerinden korunma konulu yarışmada dereceye girenler için valilik toplantı salonunda ödül töreni yapıldı.
     Törene Vali Abdurrahman Savaş, Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kaman, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.
     Ödül töreninde konuşan Vali Savaş, yarışma nedeniyle ortaya çıkan eserlerin afet olaylarını başarılı bir şekilde anlattığını belirterek, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.
     Afet durumlarına sebebiyet vermeyecek hazırlık aşamasını iyi yapının önemine değinin Savaş, Ev yapacaksak evimiz depreme dayanıklı olmalı. Sizler bu bilinçle yetişiyorsunuz bu da geleceğimiz için sevindirici bir gelişme dedi.
     Konuşmaların ardından kompozisyon dalında birinci olan İrem Karaca, ikinci olan İlayda Altan, üçüncü olan Gözde Yeşil ve resim dalında birinci olan Gülpembe Darar, ikinci olan Zeliha Karabakla ve üçüncü olan Kübra Yılmaza ödüllerini Vali Savaş verdi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER