İİBFnin yeni Dekanı Şahin görevine başladı

İİBFnin yeni Dekanı Şahin görevine başladı


AKSARAY (A.A) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığına atanan Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni görevine başladı.
     Dekan Şahini makamında ziyaret eden ASÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Yıldız, Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Atasoy ile Doç. Dr. Necmettin Aygün Şahine yeni görevinde başarılar diledi.
    
     -Yusuf Şahin kimdir--
    
     1971 yılında Giresunda doğdu. 1994 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1998 yılında ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünden yüksek lisans, 2002 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden doktora derecelerini aldı.
     2006 yılında doçent, 2011 yılında profesör oldu. 2004-2012 yılları arasında Kamu Yönetimi Bölümü Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanlığı, Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür ve Müdür Yardımcılığı gibi idari ve akademik görevlerde bulunan Prof. Dr. Yusuf Şahin, evli ve 3 çocuk babası.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber İİBFnin yeni Dekanı Şahin görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER