İGMnin MHPli üyeleri, Şehit Aileleri Derneğini

İGMnin MHPli üyeleri, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - İl Genel Meclisinin (İGM) MHPli üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesini ziyaret etti.
     MHP Grup Başkanvekili Halit Demir, ziyarette, ülke insanının İmralı görüşmelerine endekslendiğini söyledi.
     Terör örgütü liderinden bir beklenti içerisine girildiğini savunan Demir, Pazarlık masalarına devleti temsil eden insanların oturması bizim canımızı yakıyor. Ülkenin nerelerden nereye geldiğini çok açık bir şekilde bu milletin artık görmesi gerekiyor dedi.
     Dernek başkanı Ali Yavuz da MHPnin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu bildiklerini söyledi.
     Yavuz, Biz şehit aileleri ve gaziler olarak terör örgütünün muhatap alınmasında canımız acıyor. Bizler bu ülke için bedel ödedik ve ödemeye de hazırız. Bu ülke bizim. Bu ülkeyi hiçbir zaman böldürtmeyeceğiz. Bölmeye çalışanlarda her zaman bizleri karşısında bulacaktır diye konuştu.
     Hükümetin açılım söylentileri ile zaman zaman terör örgütüne tavizler verdiğini öne süren Yavuz, Terör örgütü mensupları sanki askerimizi, polisimizi, vatandaşımızı şehit etmemiş gibi normal iki aile arasında bir kavga olmuş da barışılmaya çalışılıyormuş gibi bir hava estiriyorlar. Onlar ülkemizi bölmeye çalışan canilerdir. Bu caniler muhatap alınarak ülkemiz küçük düşürülmeye çalışılıyor dedi.
     Konuşmaların ardından Halit Demir, Ali Yavuz-a plaket verdi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İGMnin MHPli üyeleri, Şehit Aileleri Derneğini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER