Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Turhan: Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri projesiyle devlet ve vatandaşı buluşturmayı hedefliyoruz


IĞDIR (A.A) - Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Turhan, Biz Gönül Elçileri projesiyle devlet ve vatandaşı buluşturmayı hedefliyoruz dedi.
     Turhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında 3 çocuk evi açtıklarını ve artık çocuklara evlerde hizmet vereceklerini belirtti.
     Bu yıl içerisinde 3 tane ev daha açmayı planladıklarını ifade eden Turhan, Çocuk yuvasını kapatıp, çocuklara evde bakım hizmeti vereceğiz. Çocukları yurt ortamında hayata hazırlayamıyorduk. Ancak ev ortamında çocuklarımız daha çabuk sosyalleşiyorlar. Aile modelini evde daha iyi görüyorlar. Bu sayede çocuklar 18 yaşını doldurduğunda hayata çok daha rahat adapte olabiliyorlar diye konuştu.
     Engelliler için de hizmet merkezi açacaklarını belirten Turhan, şunları kaydetti:
     Bununla ilgili projemizi hazırlayıp bir an önce bu çalışmamızı da sonuçlandıracağız. Başbakanımızın eşi Emine Erdoğanın himayesinde Toplum Kalkınmasında Gönül Elçiler proje başlatıldı. Biz buradan her kesimden vatandaşımızı gönül elçisi olmaları için davet ediyoruz. Toplum Kalkınmasında Gönül Elçiler projesiyle devlet ve vatandaşı buluşturmayı hedefliyoruz. İnternet sitemiz var vatandaşlarımız www.gonulelcileri.gov.tr bu internet sitesinden başvuru formu doldurarak bu projede yer alabilirler.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER