Iğdırda ortaokul açılışı

Iğdırda ortaokul açılışı -Iğdır Valisi Ahmet Pek: Bizim beklentimiz çocuklarımızın iyi eğitim alması. İnsan onuruna yakışan okullarda okuması


IĞDIR (A.A) - Iğdırın Yukarı Topraklı köyünde hayırsever iş adamı ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Yunus Emre Ortaokulu düzenlenen törenle eğitim ve öğretime açıldı.
     Iğdır Valisi Ahmet Pek, törende yaptığı konuşmada, okulun devlet, vatandaş işbirliği ile yapıldığını belirterek, kısa sürede eğitim ve öğretime açıldığını söyledi.
     Eğitim ve öğretimin devam ederken yeni bir okulun yapmanın kolay olmadığını belirten Pek, Ama bu okulumuz çok çabuk ortaya çıktı. Niyetler iyi olunca her şey çok çabuk olabiliyor. Bu köyümüzde ihtiyaç haline gelen bu okul kısa sürede yapıldı ve hizmete açıldı dedi.
     Köyde ilkokul ve ortaokulun ayrılması gerektiğini vurgulayan Pek, şunları kaydetti:
     Ben daha önce bu köyümüzü ziyaret ederken, arazi üzerinde inceleme yaptım ve buranın son derece uygun olduğunu gördüm. Okulun yapımına başlandı ve kısa sürede bitirildi. Bu güzel hizmet bizim için, son derece önem taşıyor. Amacımız kısa bir süre içerisinde spor kompleksi de yapmaktır. Bu spor kompleksimizi yaptığımız da köydeki gençlerimiz daha rahat edecek. Bizim beklentimiz çocuklarımızın iyi eğitim alması. İnsan onuruna yakışan okullarda okuması. Bu düşünce ile eğitim alanında önemli işler yapmaya devam edeceğiz.
     İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ise, okulun eğitim ve öğretime açıldığını ifade ederek, okulun yaptırılmasına katkı sunan hayır sever iş adamına teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından, hayırsever iş adamı Emin Uçar ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan okulun açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey - Memet Karaduman / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Iğdırda ortaokul açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER