Iğdırda öğrencilere kitap dağıtıldı

Iğdırda öğrencilere kitap dağıtıldı


IĞDIR (A.A) - Iğdırda yürütülen bir proje kapsamında, Seviye Belirleme Sınavına (SBS) hazırlanan öğrencilere kitap dağıtıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, SBS kursuyla hayaller gerçekleşiyor, aileler bilinçleniyor öğrenci koçları yetişiyor projesi çerçevesinde, Kurtuluş İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle 300 öğrenciye hazırlık kitabı verildi.
     Vali Ahmet Pek, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin sınava hazırlanması amacıyla proje kapsamında kurs düzenlediklerini belirterek, öğrencilerin kurs sayesinde daha başarılı olacağını söyledi.
     Kentte eğitimdeki başarıyı üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizen Pek, öğretmenlerin fedakarca hafta sonu demeden çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin başarılı olmaları için her türlü gayreti gösteriyorlar. Ancak ne olursa olsun bazen üst sıralara yerleşebilmek için destek alınması gerekiyor. Destek olmadan iyi yerlere gelinseydi herkes üst sıralarda yer alırdı. Ancak bu yetmiyor mutlaka artı bir gayret sarf edilmesi gerekiyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu projeyi hazırlamakla güzel bir başarı yakaladı. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz başarılı olacakları kesindir. Öğrencilerimiz Iğdırın SBS seviyesini üst sıraya çekecektir
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdırda öğrencilere kitap dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER