Iğdırda Öğrenme Ortaklığı Projesi

Iğdırda Öğrenme Ortaklığı Projesi


IĞDIR (A.A) - Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 3 ülkeyle ortak gerçekleştirdikleri Öğrenme Ortaklığı Projesi kapsamında, Fransanın Bordeaux şehrinde etkinlik düzenlediklerini bildirdi.
     Ateş, yaptığı yazılı açıklamada, Öğrenme Ortaklığı Projesi kapsamında Fransanın Bordeaux şehrinde düzenlenen proje etkinliklerine katılımın iyi olduğunu belirterek, projenin çok verimli olduğunu ifade etti. Projeyle ilgili organizasyonları görme ve buralarda düzenlenen workshoplara katılma imkanlarının olduğunu vurgulayan Ateş, şunları kaydetti:
     Belli alanlarda Fransadaki kamu hizmetlerini ve sivil toplumun sosyal organizasyonlardaki aktivitelerini yerinde görme şansını bulduk. Özellikle Hayat Boyu Eğitim ve Mesleki Eğitim konularında faydalanabileceğimiz, görüş alışverişleri yaptık. Bizler ve kurumumuz açısından ilerleyen zamanda kullanabileceğimiz çok önemli izlenimler ve bilgiler edindik. Tabii muhataplarımız da aynı şekilde bizim görüşlerimizden ve ülkemizdeki işleyişten faydalandılar. Bu projemiz 2 yıl boyunca, Almanya, Fransa ve Polonyaya hareketliliklerimizle devam edecek.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda Öğrenme Ortaklığı Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER