Iğdırda Gönül Elçileri Projesi

Iğdırda Gönül Elçileri Projesi


IĞDIR (A.A) - Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, İlahiyat Fakültesinde okuyan öğrencilerle birlikte Gönül Elçileri Peojesi kapsamında, sevgi evinde kalan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.
     Rektör Prof. Dr. Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerle birlikte Gönül Elçileri Projesine gönülden destek verdiklerini belirterek, her zaman destek olacaklarını söyledi.
     Sevgi evlerinde kalan öğrencileri unutmadıklarını, sürekli olarak bu tür ziyaretleri gerçekleştireceklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimiz ve personelimizin bir kısmı burada. Bundan sonrada sürekli olarak öğrencilerimizle, personelimizle bu projenin gönülden içinde olacağız. Bu öğrencilerimizle, çocuklarımızla beraber olacağız. Bu çocuklarımız yakında evlere çıkacaklar. Bu ziyaretlerimizi evlerde de devam ettireceğiz. Bu çocukların maddi bir desteğe ihtiyacı yok, manevi desteğe daha ziyade ihtiyacı var. Manevi anlamda destek vermek isteyen tüm vatandaşlarımızı bu projeye katkı sağlamaya davet ediyoruz
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Turhan ise, rektör ve öğrenciler tarafından yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Amaç bu çocuklarımızın yanında yer almak. Gönül Elçileri Projesi sayesinde bu çocuklar aile sıcaklığını anlamaya başladılar. Iğdırda yaklaşık 1000 gönül elçimiz var ve amacımız bu sayıyı daha yükseğe çıkarmak. Bu proje bu çocuklar için çok önem arz etmekte. Biz bütün vatandaşlarımızı da Gönül Elçisi olmaya davet ediyoruz.
     Sevgi evini ziyaret eden öğrenciler ve basın mensupları da Gönül Elçileri Projesinde yer almak için üyelik formu doldurdu.
    
     Muhabir: Memet Karaduman
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdırda Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER