İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Başkanlığı Hizmet İçi

İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Semineri -Bakan Yardımcısı Güneş: Denetim elemanlarının yetiştirilmesine, araç-gereç desteği sağlanarak çalışma şartlarının iyileştirilmesine ve eğitimlerine önem veriyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Denetim elemanlarının yetiştirilmesine, araç-gereç desteği sağlanarak çalışma şartlarının iyileştirilmesine ve eğitimlerine önem veriyoruz dedi.
     Osman Güneş, Sandıklıda bir otelde düzenlenen İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Seminerinde yaptığı konuşmada, bakanlığının hizmet alanının çok geniş olduğunu söyledi.
     Hizmet alanının genişliğinin bazı olumsuzlukları beraberinde getirdiğini ifade eden Güneş, şöyle konuştu:
     Belediyelerin teftişi için imkanlarımız belli. Bu fevkalade bir görevdir, hizmettir. Yerel yönetimlerde daha iyi hizmetler verilmesi açısından önemlidir. Denetim elemanlarının yetiştirilmesine, araç-gereç desteği sağlanarak çalışma şartlarının iyileştirilmesine ve eğitimlerine önem veriyoruz. Denetim olmazsa başarı söz konusu olamaz. Denetim gelecekteki başarılar için önem arz eder. Bakanlığımız tarafından denetimle ilgili çalışmalar yapılıyor. Denetimlere birtakım yenilikler getirildi. Bu yeniliklerin artı ve eksileri oldu. Dünyada her şey değişiyor ve gelişiyor. Dünyaya göre değişimler oluyor. Siyasi partilerin hizmet anlayışına göre değişimler oluyor. Bu değişim ve gelişimlerin ortak paydası insana hizmettir. Bu gelişme ve değişimleri yakından takip etmek için böyle çalışmaların önemi büyüktür.
     İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Başkanı Kadir Çelik de kamu yönetimindeki gelişmelerin ve değişimlerin farkında olduklarını bildirdi.
     Yoğun eğitim ve seminer programları düzenlediklerini belirten Çelik, mesleki eğitimlerin, stajyerliklerin sürdüğünü, eğitime ağırlık veren çağdaş bir yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi.
     (ŞVK-GNG-CN-DA-HAN)
<< Önceki Haber İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Başkanlığı Hizmet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER