İçişleri Bakanı Şahin Orduda:

İçişleri Bakanı Şahin Orduda: Daima iyiden yana, iyilikten yana, güzellikten yana, barıştan yana olma gibi bir hakkımız var bize düşen budur


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Daima iyiden yana, iyilikten yana, güzellikten yana, barıştan yana olma gibi bir hakkımız var. Bize düşen budur dedi.
     Amasyada düzenlenen çeşitli etkinlik ve programlara katılmak üzere helikopterle önce Ünyeye gelen Bakan Şahin, Yunus Emre Çay Bahçesinde gerçekleştirilen, Hacı Yusuf Bahri Efendi ve Talebelerini anma günü etkinliğine katıldı.
     Etkinlikte konuşan Şahin, iyilik istikametinde yaşayanların unutulmayacağını söyledi.
     Hz. Ademden bugüne, bugünden ileriye doğru hayatın hep böyle gideceğini belirten Şahin, şunları kaydetti:
     Birileri iyi diyecek, birileri iyilik diyecek, birileri paylaşacak, birileri üretecek, birileri yardımcı olacak, birileri çile çekecek birileri de bunların aksini yapacak. Biz değil yeryüzünde hiç kimse mutlak iyiliği hakim kılmak kudretine sahip değiliz. Ama bir şeyden yana olmak bizim elimizde. Daima iyiden yana, iyilikten yana, güzellikten yana, barıştan yana olma gibi bir hakkımız var. Bize düşen budur.
     Vatandaşların Miraç Kandilini de kutlayan Şahin, konuşmasına şöyle devam etti:
     Bu özel geceyle birlikte ülkemizde hep barışın, güzelliğin hakim olmasını, ülke sevginin herkesin içine girmesini insan sevgisinin herkesin gönlünde bir kıvılcım olarak çakmasını temenni ediyorum. Bu ülkede bundan sonra daha kardeşçe, güvenlik içinde yaşanmasını diliyorum.
     Programa Vali Orhan Düzgün, AK Parti Ordu milletvekilleri İhsan Şener, Mustafa Hamarat, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Şahin, etkinliğin ardından helikopterle Amasyaya hareket etti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu / Hayati Akçay / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin Orduda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER