İçişleri Bakanı Muammer Güler Mardinde

İçişleri Bakanı Muammer Güler Mardinde -CHPden istifa eden Ömerli Belediye Başkanı Altındağı makamında ziyaret eden Güler: Siyasi yaşamında Allah nasip ederse karşılıklı rıza ile bir arada birlikte devam etme arzumuzu ifa


MARDİN (A.A) - İçişleri Bakanı Muammer Güler, CHPden istifa eden Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağı makamında ziyaret ederek Siyasi yaşamında Allah nasip ederse karşılıklı rıza ile bir arada birlikte devam etme arzumuzu ifade ediyorum dedi.
     Güler, AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı hizmet binasının açılışının ardından Ömerli ilçesine geçerek, bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) istifa eden Belediye Başkanı Yılmaz Altındağı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Bakan Güler, Altındağın istifasını takdirle karşıladığını belirterek Bu davranışını takdirle karşıladığımızı, ilgiyle izlediğimizi memnuniyetle söylemek isterim dedi.
     Güler, siyasi yaşamda karşılıklı rıza ile bir arada birlikte devam etme arzusunda olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
     Değerli kardeşimiz, şu an bağımsız belediye başkanı. İlkeli siyasetini, siyasete bakışını geçtiğimiz günlerde bunu açıkça ifade etmek suretiyle de bölge insanı içinden yetişmiş, bunun değerleriyle bütünleşmiş ve bu değerlerle ilgili herhangi bir tartışmayı da asla kabul edemeyeceğini belirten bir siyasi anlayışını ifade etmişti. Değerli bir kardeşim olarak kendisini bu davranışını takdirle karşıladığımızı, ilgiyle izlediğimizi memnuniyetle söylemek isterim. Kendileri ile beraber olmaktan bundan sonraki siyasi yaşamında Allah nasip ederse karşılıklı rıza ile bir arada birlikte devam etme arzumuzu ifade ediyorum. Allah hayırlı etsin. Ben bu iltihakın, bu beraberliğin Ömerlimize güzel hizmetler getireceğini, Mardin için hatta ülkemiz için güzel bir örnek teşkil edeceğine inanıyorum.
     Altındağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Gülere plaket verdi.
     İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ömerli Kaymakamı Tekin Erdemiri de makamında ziyaret ettikten sonra esnafı gezdi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol-Selahattin Erol/Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Muammer Güler Mardinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER