İçişleri Bakanı Güler:

İçişleri Bakanı Güler: Terör belasını karşılıklı anlayışla, herkesin elini taşın altına koyarak, buna samimiyetle katkı vererek çözeceğiz


MARDİN (A.A) - İçişleri Bakanı Muammer Güler, Terör belasını karşılıklı anlayışla, herkesin elini taşın altına koyarak, buna samimiyetle katkı vererek çözeceğiz dedi.
     Beraberinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile Mazıdağından kara yoluyla Derik ilçesine geçen Bakan Güler, burada bir süre esnaf ziyaretinde bulundu.
     Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Güler, son 10 yılda Türkiyenin çok büyük gelişme gösterdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Biz hangi inançtan olursak olalım, hangi gruba ait olursak olalım, bu milletin bir araya getirdiği adeta birbirini tamamlayan insanlarız. Hiç kimse diğerinin hukukunu gözetmemezlik yapamayacak, herkes birbirine saygılı olacak. Son 10 senede düşünülmesi bile mümkün olmayan bir çok işi ve bir çok demokratikleşme adımlarını, vatandaşın günlük hayatta yaşadığı zorlukları aşmak için AK Parti hükümetlerinin ve onun Genel Başkanı Erdoğanın yaptıklarını biliyorsunuz.
     İnşallah Türkiyenin ayağına 30 yıldan bu yana pranga olarak bağlanan terör belasını da karşılıklı anlayışla, herkesin elini taşın altına koyarak, buna samimiyetle katkı vererek çözeceğiz. Gelecek bizim çocuklarımızın mutlu olacağı gelecektir. Kavga etmemizin hiç kimseye faydası yok. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere faydası var. Onlara hiç kanmayalım. Çözüm iradesi AK Partidedir, onun genel başkanı sayın Erdoğandadır.
     Kaymakam Ahmet Demirciyi makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Bakan Güler ve beraberindekiler daha sonra, Nusaybin ilçesine geçti.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar-Necdet Doğruyol/Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Güler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER