Huzur toplantısında köpekler beni yiyecek tepkisi

Huzur toplantısında köpekler beni yiyecek tepkisi -Zonguldakta Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği Huzur Toplantısında sokak köpeklerinden dert yanan kadın Azıcık konuşsam hayvan hakları üstüne gelecek, konuşmasan köpekler


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği Huzur Toplantısında sokak köpeklerinden dert yanan kadın Azıcık konuşsan hayvan hakları üstüne gelecek, konuşmasan köpekler beni yiyecek diyerek sorununa çare aradı.
     Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda İl Emniyet Müdürlüğünce Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Çarşı-Soğuksu Polis Merkezi Amirliği Bölgelerinin Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı yapıldı.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün faaliyetleri, projeleriyle suç analizlerine yönelik bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi.
     Polisten beklentileri ve asayiş olaylarıyla ilgili sıkıntılarını aktaran vatandaşlar, özellikle karayollarındaki bozukluk ve toplu taşımada yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.
     Toplantıya katılan vatandaşlardan Nigar Saraçbaşı ise kentte müthiş bir köpek kalabalığı olduğunu vurgulayarak, yaşadığı sıkıntılarla ilgili şunları söyledi:
     Köpekler erken saatte akşam karanlığına kadar o kadar rahatsız edici, gürültülü sesleri var ki. Ne yapabiliriz- Biz size, siz bize nasıl yardımcı olabilirsiniz- Mahallede bir köpek vardı, eyvah eyvah ediyordum. Şimdi bir yığın... Bir şey de diyemiyorum. Azıcık konuşsan hayvan hakları üstüne gelecek, konuşmasan köpekler beni yiyecek. Ne yapabiliriz- Ama bunda belediyede de kabahat buluyorum. Yani klimalı yerde oturunca, 5 zabıtayı çarşıya salınca belediyecilik yapılmıyor. Hadi huzur toplantısını huzurlu bir şekilde kapatabiliriz. Bu köpeklerden nasıl kurtulacağız- Ya da gidip hepsini belediyenin içine salacağım, dalsın bunlara.
     Saraçbaşının tepkisine, toplantı katılımcılarından Belediye Başkan Danışmanı Erol Yılmaz herhangi bir yorumda bulunmadı.
     Vatandaşların sorunların dinlenmesini ardından sona eren toplantıya emniyet yetkililerin yanı sıra muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: İdris Köle/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Huzur toplantısında köpekler beni yiyecek tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER