HİTİTSİAD İnşaat İş Geliştirme Forumuna katılacak

HİTİTSİAD İnşaat İş Geliştirme Forumuna katılacak


ÇORUM (A.A) - Hitit Sanayici ve İş Adamları Derneği (HİTİTSİAD) üyelerinin, Ankarada yapılacak İnşaat İş Geliştirme Forumuna katılacağı bildirildi.
     HİTİTSİADdan yapılan yazılı açıklamada, HİTİTSİADın da üyesi olduğu Anadolu İş Adamları Federasyonunun düzenlediği İnşaat İş Geliştirme Forumunun, 15 Aralıkta Ankara Söğütözündeki Congressıum Kongre ve Fuar Merkezinde açılacağı ifade edildi.
     Forumda, inşaat, taahhüt ve inşaat malzemeleri sektörlerinden katılımcıların firmalarını tanıtmasının ve karşılıklı işbirliklerinin ikili görüşmeler yolu ile artırılacağının belirtildiği açıklamada, Çorumda da inşaat sektöründe faaliyet gösteren dernek üyelerinin foruma katılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, Anadolu İş Adamları Federasyonunun, bünyesindeki 25 dernek ve bu derneklere üye 20 bin firma ile İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerinin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşu olduğu vurgulanarak, temsil ettiği bu coğrafyada üyelerine güvenli bir ticaret koridoru sloganıyla yola çıktığı ve İş Geliştirme Forumunun da bu amaçla düzenlendiği dile getirildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber HİTİTSİAD İnşaat İş Geliştirme Forumuna katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER