Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkandan

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkandan KYKya ziyaret


ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkanın, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Hasan Albayrakı makamında ziyaret ettiği bildirildi.
     Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan, yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette öncelikle Albayraka Çorumda yapımı tamamlanan yurt binası için teşekkür ettiklerini belirtti.
     Alkan, Albayraka üniversite olarak sadece merkezde değil ilçelerdeki birimlerinde de yükseköğretim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini aktardığını ifade ederek, Bunun bir sonucu olarak ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Öğrenci sayısının artması için bizim yaptığımız çalışmalara ek olarak öğrencilere sunulacak yurt imkanları da oldukça önemli ifadelerini kullandığını kaydetti.
     Ayrıca, Sungurlu Kaymakamlığı ve belediye ile yapılan çalışmalara da değindiğini ifade eden Alkan, Albayraktan Sungurlu için meslek yüksekokulu yerleşke arazisinin tahsis işlemlerini tamamladıklarını, bir master plan hazırladıklarını, planda yurt binası için de yer ayrıldığını aktardıklarını ve buraya KYKnın yurt yapmasını talep ettiklerini belirttiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER