Hırsızlık zanlılarının güvenlik kamerasıyla mücadelesi

Hırsızlık zanlılarının güvenlik kamerasıyla mücadelesi -Yalovada iki zanlının, girdikleri büfenin güvenlik kamerasının yönünü değiştirme çabaları görüntülere yansıdı -Süpürgeyle cihazın yönünü değiştiremeyince, başlarına poşet geçir


YALOVA (A.A) - Yalovada iki hırsızlık zanlısının, girdikleri büfenin güvenlik kamerasının yönünü değiştirme çabaları görüntülere yansıdı. Süpürgeyle cihazın yönünü değiştiremeyince, başlarına poşet geçirmeyi deneyen, daha sonra poşetle kamerayı kapatmaya çalışan zanlılar, eşkallerini gizleyemedi.
     İddiaya göre, Yalı Caddesi Arabacılar Sokaktaki bir büfenin önüne gelen 5 kişi, iş yerinin kepenginin kilitlerini kırdı. İçeriye giren zanlılardan ikisi, güvenlik kameralarını fark edince, ellerine geçirdikleri süpürgenin sapıyla kameraların yönünü değiştirmeye çalıştı.
     Bunda başarılı olamayan zanlılar, kafalarına poşet geçirmeyi denedi, daha sonra ise kamerayı poşetle kapatmak istedi. Bu sırada, kameranın yönü değişti, ancak zanlılar eşkallerini gizleyemedi. İş yerindeki dizüstü bilgisayar, sigara ve içki gibi malzemeler ile kasadaki yaklaşık 2 bin lirayı alan zanlılar, 34 plakalı bir otomobille Bursa yönüne kaçtı.
     Polis, kamera kayıtlarından kimlik tespit çalışmasını sürdürüyor.
     İş yerinde çalışan Bülent Gencer, Hırsızlar yaklaşık 16-17 yaşında çocuklar. Yaklaşık 20 bin liraya yakın malı almışlar. Kasada 2 bin liraya yakın para vardı dedi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlılarının güvenlik kamerasıyla mücadelesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER