Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında -Adıyamanda bir büfenin buzdolabından içecek çalan kişi, güvenlik kamerasınca görüntülendi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda bir büfedeki hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.
     Gölebatmaz Caddesinde Gökhan Uğura ait büfenin önüne gelen bir kişi demir parmaklıklarla kilitli buzdolabını açmaya çalıştı. Bu esnada şüpheliyi fark eden büfenin karşısındaki internet kafe sahibi, bilgisayar yardımıyla iş yerinin güvenlik kamerasını şüphelinin bulunduğu bölgeye çevirerek olayın kameralarca kaydedilmesini sağladı.
     Görüntülerde, etrafını kontrol ederek buz dolabını açmaya çalışan kişi, yoldan geçen polis aracı ve vatandaşları görünce birini bekliyormuş izlenimi veriyor. Caddeden geçen araçları fark eden kişi, bu sırada kaldırıma oturuyor. Polis aracının geçişinde de durumu fark ettirmeyen zanlı, 35 dakika boyunca buzdolabındaki içecekleri alıyor.
     Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden teşhis ettiği kişi ile gözcülük yapan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
     Bu arada iş yeri sahibi Uğur, sabah büfeyi açmak için geldiğinde buzdolabındaki içeceklerin çalındığını gördüğünü belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Hırsızlık anı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER