HESOBtan Hatayspora destek çağrısı

HESOBtan Hatayspora destek çağrısı


HATAY (A.A) - Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, pazar günü Reyhanlı ilçe Stadında oynanacak olan Hatayspor-Sarıyer maçına tüm esnaf ve sanatkarları takıma destek olmaya davet etti.
     Teksöz, makamında düzenlediği basın toplantısında Hataysporu son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı kutlayarak, pazar günü Reyhanlıda oynanacak Hatayspor-Sarıyer maçında takımı desteklemek üzere tribündeki yerlerini alacaklarını söyledi.
     Pazar günü maça gitmek üzere Antakya Belediyesi eski binası önünde esnaf ve sanatkarlarla toplanacaklarını ifade eden Teksöz, şöyle konuştu:
     Esnaf ve sanatkarlar olarak eşimiz ve çocuklarımızla birlikte Hataysporu desteklemek amacı ile Reyhanlıya gideceğiz. Özel arabaları olanlar arabalarıyla gidecek, bizde toplanma yerine HESOB olarak 50 minibüs 5 de halk otobüsü getireceğiz. Türk bayraklarımızı ve takım bayraklarıyla tüm minibüs ve halk otobüslerini süsleyeceğiz. Destek kampanyamıza katılan sporseverlerin her türlü ihtiyaçları birliğimiz tarafından karşılanacak. Takıma destek amacıyla güzel bir organizasyona imza atmak için çalışmalarımızı başlattık.
     Teksöz, Hatayspora tüm esnaf ve sanatkarların yanında spor sevenleri de destek vermek üzere maça davet ettiklerini belirterek, hem futbolcuları motive etmek hem de birlik ve beraberlik içinde olmak amacıyla herkesi maça beklediklerini kaydetti.
     HESOB olarak Hataysporun her zaman maddi ve manevi olarak yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Teksöz, Birlik olarak geleceğin yıldızlarının yetişeceği Hataysporun alt yapısına bol miktarda malzeme yardımı yaptık. Bundan sonra da gerek altyapıya gerekse A takıma her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Çünkü bu alt yapıdaki çocuklar bizim çocuklarımız. Kendi çocuklarımızı yetiştirip, hem Hatayspora hemde Türk futboluna katkıda bulunmayı görev biliyoruz diye konuştu.
     Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin de Hataysporun ligde başarılı olmasına rağmen yalnız bırakıldığını belirterek, geçtiğimiz pazar günü taraftarlar olarak çok sıkıntı çektiklerini söyledi.
     Ergin, Teksözün bu yaklaşımının kendilerini duygulandırdığını belirterek, yapılacak organizasyondan dolayı Teksöze ve destek veren herkese teşekkür etti.
     Ergin, HESOB Başkanı Teksöz ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişene birer Hatayspor kaşkolu hediye etti.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber HESOBtan Hatayspora destek çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER