Herfordlu sporcular Başkan Sözeni ziyaret etti

Herfordlu sporcular Başkan Sözeni ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Manavgatın kardeş şehri Almanyanın Kuzey Ren Westfalya Eyaletine bağlı Herfordlu sporcular, davetli olarak geldikleri Manavgatta Belediye Başkanı Şükrü Sözeni makamında ziyaret etti.
     Başkan Sözen, 1 haftadır Manavgatta tatil yapan ve aralarında engelli dünya 3üncüsü tenisçi Sabine Ellerbrockun da bulunduğu tenisçiler Lydia Ramsporth, Christi Fleckenstein, Christine Lindner, Doris Eickhoff, Ulrike Winkler, Jorg Brokel, Spor Kulüpleri Başkanı Hancjoachim Zedler ile Herford radyo sunucusu ve belediye basın modilatörü Jorg Brokeli ağırladı.
     Spor Kulüpleri Başkanı Hancjoachim Zedler, Başkan Sözenin daveti üzerine Manavgata geldiklerini, ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyledi.
     Zedler, 2011 yılının en iyi sporcuları sizin davetiniz üzerine buraya geldi. Bizi ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Dileğimiz bu dostluk ve kardeşliğimizin sürekli olması dedi.
     Sözen da kardeş şehir sporcularını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Herford ziyaretinde de kendilerinin çok iyi ağırlandığını kaydetti.
     Başkan Sözen, Manavgatı Titreyengöl bölgesine bağlayan Herford Caddesinin de tamamlanmak üzere olduğunu bildirerek, açılışına Herford heyetini davet edeceklerini söyledi.
     Gençlik merkezi, stadyum, katlı pazar yeri ve diğer projelerinden bahseden Sözen, amaçlarının gelen turistlere daha güzel bir Manavgat sunabilmek olduğunu ifade etti.
     Sporcular, Sözene Herfordda çektirdikleri fotoğrafını hediye etti. Radyo programcısı Jorg Brokel de Herfordda yayınlanması için Sözen ile röportaj yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Herfordlu sporcular Başkan Sözeni ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER