Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol, Victor Schrabanesi renklerine bağladı


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, Ukraynalı Victor Schrabanesi renklerine bağladı.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, bu anlamda transfer gerçekleştirmenin zorluğunu dile getirdi. Ancak daha önceden formalarını giyen ve sonra Beşiktaşa transfer olan Schrabanesin takıma dahil edilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Özoğlu, şöyle devam etti:
     Victor, takımımızın yaşadığı zorluklardan haberdar olunca, bize ulaştı ve eski takımına katkı sağlamak istediğini söyledi. Böyle bir oyuncunun eski takımının zor günlerinde yanında olması bizler için ayrı bir önemi var. Ukrayna milli takımının oyun kuruculuğu görevini de üstlenen Victorun takımdaki oyun kalitesini artıracağına eminim.
     Öncelikli hedeflerinin ligde kalmak, ardından da ilk 8de yer almak olduğunu anlatan Özoğlu, Bu hedeflerimize Victor, ciddi katkılar sağlayacak. Çünkü Victor çok önemli oyuncu. Kendisine, bize sağladığı destekten ötürü teşekkür ederiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER