Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: -Yeni sezona kayıpsız başlamak istiyoruz


BURSA (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerindeki antrenmanlarla sürdürüyor.
     Yeni sezona Avrupa Federasyon Kupası 1. tur ön eleme maçında Polonyanın Tauron Stal Mielec takımıyla yapacağı maçla başlayacak olan mavi-yeşil-beyazlılar, çalışmalarına sabah ve akşam çift antrenmanla devam ediyor.
     Sabah çalışması öncesi bir hastanede efor testinden geçen oyuncular, daha sonra Nilüfer Belediyespor tesislerinde güç artırıcı ve kondisyon geliştirici ağırlık çalışması yaptı.
     Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, birinci etap çalışmalarının hedefledikleri gibi geçtiğini söyledi.
     Işık, yeni sezona Avrupa Federasyon Kupası maçıyla başlayacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Rakibimiz güçlü ve Avrupa tecrübesi olan bir ekip. Turu geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk maçımızı 8 ya da 9 Eylülde Bursada oynayacağız. Rövanş maçını ise 15 ya da 16 Eylülde deplasmanda oynayacağız. Zorlu bir maç olacak. Rakibimiz hakkında bilgi edindik. Sezonu 4. sırada tamamlayıp kupaya katılmış. Polonya Kupasında final oynamış. Geçtiğimiz sezon Challenge Kupasında 3. turda elenmiş. Biz de Challenge Kupasında mücadele ettik. Her şeye rağmen iyi kenetlenip turu geçen taraf olmak istiyoruz. Önümüzde eksiklerimiz giderecek zaman var. Hazırlık maçları ve turnuvalarda tüm oyuncuların performansını ve gücünü görme imkanı bulacağız.
     Eylülün ilk iki haftasında zorlu bir dönemin kendilerini beklediğini ifade eden Işık, Avrupa Kupasının ardından Süper Kupada Beşiktaş ile mücadele edeceğiz, ardından lig maçları başlayacak. Yeni sezona kayıpsız başlamak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER