Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası

Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -Geçen yıl Türkiye Kupasını almıştık, bu yıl da aynı başarıyı tekrar etmek istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Hentbolda Bayanlar Türkiye Kupasında yarı final maçına çıkacak Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, Geçen yıl Türkiye Kupasını almıştık, bu yıl da aynı başarıyı tekrar etmek istiyoruz dedi.
     Türkiye Kupasında yarı finale kalan Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Kompleksinde gerçekleştirilen kura çekiminde Çankaya Belediyesi ANKA ile eşleşti.
     Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada yarı final maçlarının hazırlıklarını sürdürdüklerini, yarın Ankaraya hareket edeceklerini belirterek, THF Spor Kompleksinde saat 18.00de son antrenmanlarını yaparak kampa gireceklerini söyledi.
     Yarı final maçında Çankaya Belediyesi ANKA ile 27 Mart Çarşamba günü saat 18.00de karşılaşacaklarını kaydeden Ünsal, bu maçı kazandıkları takdirde Üsküdar Belediyesi ile Maltepe Belediye Gençlik ve Spor maçının galibiyle 28 Mart Perşembe günü final oynayabileceklerini bildirdi.
     Ünsal, Geçen yıl Türkiye Kupasını almıştık, bu yıl da aynı başarıyı tekrar etmek istiyoruz. Hem ligde hem kupada geçen yıl gösterdiğimiz performansı bu yıl da gösterebilecek güçte olduğumuza inanıyorum. Rakiplerin kim olduğu değil, bizim sahada neler yapabileceğimiz önemli. Kupada mücadelede edeceğimiz takımları tanıyoruz, güçlerini biliyoruz. Oyuncularım günde çift antrenman yaparak en iyi şekilde kupaya hazırlandılar diye konuştu.
     Türkiye Kupasının ardından ligde play-off maçlarında Kastamonu Araç Belediyesi ile önce deplasmanda, ardından sahalarında karşılaşacaklarını, kazandıkları takdirde yollarına devam edeceklerine dikkati çeken Ünsal, Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Bayanlar Hentbol Süper Liginde ve Türkiye Kupasında şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER