Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası

Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası -Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: -Arzumuz Çankaya Belediyesi ANKAyı yenerek taraftara galibiyet armağan etmek


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasında yarın Çankaya Belediyesi ANKA ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik Spor Kulübünün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, taraftarlarına galibiyet armağan etmek olduğunu söyledi.
     Zenginal AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Çankaya Belediyesi ANKAyı ağırlayacaklarını hatırlatarak, Ankarada oynanan ilk karşılaşmayı 28-21 kaybetmiştik. Tur atlamamamız için 8 farklı galibiyet almamız gerek dedi.
     Bayanlar Süper Ligde hafta sonu Muratpaşa Belediyesi ile karşılaştıklarını anımsatan Zenginal, Muratpaşa Belediyesinin Süper Ligde hiç yenilgisi yok. Ayrıca Avrupa ikincisi olan ve kadrosunda çok sayıda milli takım oyuncusu barındıran bir takım. Biz ise Süper Ligde ilk defa mücadele etmeye başlayan mütevazi bir takım olmamıza rağmen başa baş mücadele ettik. Çankaya Belediyesi ANKA karşısında, Muratpaşa Belediyesi maçındaki oyunumuzu oynarsak, taraftarımızın da desteğiyle rakibimize zor anlar yaşatabiliriz diye konuştu.
     Zenginal, taraftar desteği beklediklerini ifade ederek, Taraftarımız bizim itici gücümüz oluyor. Çankaya Belediyesi ANKAyı yenerek taraftara galibiyet armağan etmek istiyoruz. Fakat şu gerçek bilinmelidir ki Çankaya Belediyesi ANKA, ülkemizi Avrupada temsil eden güçlü kadroya sahip bir takım dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER