Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Oğuz: Çankaya Belediye ANKAyı mağlup edersek hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak olacak


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, hafta sonu deplasmanda Çankaya Belediye ANKA ile oynayacakları maçı kazanmaları halinde ligde ilk 3 içerisinde yer almayı hedefleyeceklerini söyledi.
     Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, Çankaya Belediye ANKAya ligin ilk yarısında sahalarında mağlup olduklarını, kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini belirtti.
     Rakiplerinin Türkiyeyi Avrupada temsil eden güçlü ekiplerden biri olduğunu kaydeden Oğuz, Kadrosunda A Milli Takımda önemli görevler alan isimleri barındırıyor. Çankaya ekibine Türkiye Kupasında da bir kez mağlup olmuş, bir kez de galip gelmiştik. Şimdi bu sezon rakibimizle dördüncü kez karşılaşacağız. Bu doğrultuda rakibimizin kolay olmadığını çok iyi biliyoruz dedi.
     Oğuz, Ankaradaki hemşehrilerini karşılaşmaya beklediklerini ifade ederek, Onların desteğini arkamızda bulursak galibiyet bizim olacaktır. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Çankaya Belediyesi ANKAyı mağlup edebilirsek bundan sonraki hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER