Hentbol

Hentbol -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: -3 yabancı oyuncuyla ön anlaşmamızı yaptık. Önümüzdeki günlerde imza için gelecekler


BURSA (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, 3 yabancı oyuncuyla ön anlaşmamızı yaptık. Önümüzdeki günlerde imza için gelecekler dedi.
     Işık, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 8 yerli oyuncu ve bir yabancı oyuncuyu renklerine bağlayarak başladıklarını söyledi.
     Yeni sezon çalışmalarına 20 Temmuzda başlayacaklarını belirten Işık, Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edeceğiz. Mevcut kadromuza kaleci dahil 3 yabancı oyuncu transferi yaparak çalışmalarımıza 20 Temmuzda kendi tesislerimizde başlayacağız. 3 yabancı oyuncuyla ön anlaşmamızı yaptık. Önümüzdeki günlerde imza için gelecekler. Bu oyuncularımız isimlerini transfer netleşmeden açıklamak istemiyoruz diye konuştu.
     Işık, Avrupanın ikinci büyük kupasında mücadele edeceklerini anımsatarak, Şampiyonlar liginden sonra ikinci büyük kupa olan EHF Kupasında mücadele edeceğiz. 4 Temmuzda Avusturyada eleme turları kuraları çekilecek. Hedefimiz ilk üç turu geçerek gruplara kalmak. Güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. Hedefimiz eleme turlarını geçerek, ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek ifadelerini kullandı.
    
     Mubahir: Ömer Ercan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER