Hendek Hijyen Eğitimi gerçekleştirildi

Hendek Hijyen Eğitimi gerçekleştirildi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (SESOB) bağlı Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının öncülüğünde esnafa Hijyen Eğitimi gerçekleştirildi.
     Hendek Gençlik Merkezi (HGM) tesisleri sinema salonunda gerçekleştirilen eğitimde konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, dünya sağlık örgütünün sağlık konusuna büyük önem verdiğini belirterek, ilçede gerçekleşecek olan hijyen eğitimi sayesinde esnafların büyük mesafe alacağını ifade etti.
     SESOB Başkanı Hasan Alişan da dünyanın değişmesi ile Türkiyenin de değiştiğini belirterek, değişim içerisinde, sağlığa son derece önem verildiğini kaydetti.
     Alişan, hijyen yönetmeliğinin çıktığını belirterek, şu ifadeler yer verdi:
     Hijyen eğitim belgesi almayanlara cezai müeyyide uygulanacak. O açıdan bizlerin görevi bu değişikliklerden sizleri haberdar etmek, aynı zamanda yönetmeliklerde belirtilen eğitim imkanlarını sağlamaktır.
     Bu eğitim derslerimiz toplamda 56 saat sürecek, süre sonunda kursiyerlerimiz imtihana tabi olacaklar ve yapılan imtihanda başarılı olanlara belgeleri verilecektir. Amacımız tüm Sakaryamız da gıda ile iştigal eden esnaflarımıza bu eğitimi vermektir. Bunun sonucunda vatandaşlarımıza kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmaktır.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hendek Hijyen Eğitimi gerçekleştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER