Hemşireyi taciz ettiği iddia edilen kişi

Hemşireyi taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı -Antalyada bir hemşireye nöbet çıkışında tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen kişi, tedavi için gittiği ve hemşirenin görev yaptığı hastanede yakalandı (Fotoğrafl


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir hemşireye nöbet çıkışında tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen kişi, tedavi için gittiği ve hemşirenin görev yaptığı hastanede yakalandı.
     Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde görevli hemşire H.S, önceki gece nöbet çıkışında Pınarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi Dumlupınar Bulvarı Kavşağında İ.Fnin (32) saldırısına uğradı. Hemşirenin bağırması üzerine İ.F, hemşire H.Snin cep telefonunu gasp edip, kaçtı.
     Çalıştığı hastaneye dönen hemşire, hastane polisine kendisine saldıranın eşkal bilgilerini verdi.
     Olaydan bir gün sonra çalıştığı hastanenin acil servisine nöbete gelen hemşire, tedavi için hastaneye gelen İ.Fyi görünce durumu hastane polisine bildirdi. İ.F, muayene olduğu sırada Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
     İnşaatlarda boyacılık yaptığı öğrenilen İ.Fnin hemşire H.Sye tecavüz girişiminde bulunduğu ve gasp ettiği yönündeki suçlamaları kabul etmediği bildirildi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hemşireyi taciz ettiği iddia edilen kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER