Hazırlık maçı: Bozüyükspor: 2

Hazırlık maçı: Bozüyükspor: 2 - TKİ Tavşanlı Linyitspor A2: 2


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.
     Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, grupta ikinci haftayı maç yapmadan geçirecekleri için bu süreci hazırlık karşılaşması oynayarak değerlendirmeye çalıştıklarını bildirdi.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor A2 takımıyla hazırlık maçında 2-2 berabere kaldıklarını belirten Özkan, hazırlık maçlarını, genç ve takıma sonradan dahil olan futbolcuların kondisyonunu artırmak ve maç eksiğini gidermek amacıyla yaptıklarını söyledi.
     Özkan, ikinci hazırlık maçını yarın Eskişehir Sağlıkspor ile yapacaklarını dile getirerek, sezonun ilk haftasında Bozüyükte İstanbul Güngörenspore yenilmelerine rağmen takımın daha sonraki haftalar için ümit verdiğini anlattı.
     Hazırlık maçlarında takımın eksiklerini görerek çalışmalarını bu doğrultuda yönlendirdiklerine işaret eden Özkan, şöyle konuştu:
     Biraz sabır gösterildiği takdirde ligde istediğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımız birbirleriyle oynayarak uyum sürecini en kısa sürede atlatacaktır. İlk maçımızda mağlup olmamıza rağmen takımımızın mücadelesi bize daha sonraki haftalar için ışık verdi. Bizi en fazla üzen, iyi futbol sergilediğimiz bir maçtan yenik ayrılmaktı. Bu maçta gördüğümüz eksiklerimizi en kısa sürede kapatarak taraftarımıza galibiyetler armağan etmek istiyoruz
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Hazırlık maçı: Bozüyükspor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER