Hayvanat bahçesi gibi yediemin otoparkı

Hayvanat bahçesi gibi yediemin otoparkı -Tokatta, maymun, güvercin, köpek, sülün, papağan gibi çok sayıda hayvanın beslendiği bir yediemin otoparkı, adeta hayvanat bahçesini andırıyor -Otoparktaki maymun ile bir kurt köpeğinin dostlu


TOKAT (A.A) - Tokatta, maymun, güvercin, köpek, sülün, papağan gibi çok sayıda hayvanın beslendiği bir yediemin otoparkı, adeta hayvanat bahçesini andırıyor.
     Kent merkezinde bulunan yediemin otoparkının işletmecisi Melih Alhan, yaptığı açıklamada, hayvanları çok sevdiğini ve çocukluk yıllarından itibaren hayvan beslediğini söyledi. Otoparkı 2005 yılından bu yana işlettiğini anlatan Alhan, hayvanat bahçesini andıran araç parkında çok sayıda hayvanı hobi olarak beslediğini ifade etti.
     Aralarında Kangal ve Alman kurdu cinsi olmak üzere 42 köpeği olduğunu belirten Alhan, 800-1000 arası farklı cinslerde güvercinim var. Birkaç cins tavuk ve horoz ile ördek, sülün, balık ve papağan besliyorum dedi.
     Komşusundan 8 ay önce aldığı maymunu da otoparkta beslediğini ifade eden Alhan, araç parkında en çok ilgiyi bu yavru maymunun gördüğünü belirterek, İnsanlarla diyaloğu çok iyi. Her türlü yiyeceği yiyor. Yemek yemeyi çok seviyor diye konuştu.
     Maymun ile Alman kurdu cinsi köpeğinin dostluğunun görenlerin dikkatini çektiğini anlatan Alhan, maymunun bu köpekle yiyeceğini paylaştığını aktardı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Hayvanat bahçesi gibi yediemin otoparkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER