Hayvana çarpmamak için canından oluyordu

Hayvana çarpmamak için canından oluyordu -Bodrumda bir sürücü, önüne çıkan hayvana çarpmamak için direksiyonu kırarak araçtan atladı -Yoldaki hayvanın tilki veya köpek olduğunu anlatan sürücü, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken


MUĞLA (A.A) - Bodrumda bir sürücü seyir halindeyken önüne çıkan hayvana çarpmamak için kaza yaptı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrum-Milas kara yolu Güvercinlik mevkisinde seyir halinde olan Sezgin Edemenin kullandığı 48 VF 224 plakalı otomobilin önüne bir anda tilki veya köpek olduğu tahmin edilen bir hayvan çıktı.
     Hayvana çarpmak istemeyen Edemen, direksiyonu kırınca otomobil denize doğru yöneldi. Aracın yaklaşık 15 metrelik uçurumdan düşeceğini gören Edemen, son anda kendisini araçtan dışarı atarak hayatını kurtardı. Sürücü, hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken denize yuvarlanan otomobil sulara gömüldü.
     Sürücü Sezgin Edemen, gazetecilere kaza anını anlattı. Güvercinlik mevkisinde Bodruma girdiği sırada kazanın meydana geldiğini söyleyen Edemen, Seyir halinde olduğum sırada karşıma tilki veya köpek mi tam olarak bilmiyorum, bir hayvan çıktı. Direksiyonu sağa kırdım. Otomobilim toprak yola girince frene de bastım ancak duramadım. Ben de kendimi o anlık refleksle araçtan dışarıya attım. Kolumda ve vücudumun bazı yerlerinde yaralar var ama hem kendimi hem de hayvanın canını kurtardım diye konuştu.
     Kaza anını gören Edemenin arkadaşı Barış Kürklüoğlu ise, iki otomobil arka arkaya geldiklerini belirterek, Bodrum istikametine iki araç arka arkaya geliyorduk. Erdem benim 50 metre önümdeydi. Virajı dönünce tilkiyi ve sonra toz bulutunu farkettim, yavaşlayıp geçene kadar arkadaşımı yerde gördüm dedi.
     Sulara gömülen otomobil dalgıçlar eşliğinde ve vinç yardımıyla uzun süren çalışma sonucunda denizden çıkartıldı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Hayvana çarpmamak için canından oluyordu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER