Havzadaki dur ihtarına uyulmaması

Havzadaki dur ihtarına uyulmaması -Olayda yaşamını yitiren Gökhan Çetintaşın ailesi, yardımlarla yapılan yeni evlerinde iftar yemeği düzenledi


SAMSUN (A.A) - Havzada 20 Temmuz 2011de güvenlik güçlerinin dur ihtarına ateşle karşılık verildiği ileri sürülen olayda yaşamını yitiren Gökhan Çetintaşın (16) ailesi, Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan evlerinde iftar yemeği düzenledi.
     Çetintaş ailesi tarafından verilen iftar yemeğine Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Havza İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Başara, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hadi Öz, aile yakınları ile davetliler katıldı.
     İftar yemeğinin ardından olayda hayatını kaybeden Gökhan Çetintaş için Kuran-ı Kerim okundu.
     Rüstemoğlu, hiç kimsenin böyle bir olayın yaşanmasını istemediğini, devlet olarak tüm imkanlarıyla ailenin yanında olduklarını söyledi.
     Baba Hasan Çetintaş ise üzüntülerinin hiçbir zaman azalmadığını belirtti.
     Acılarının çok taze olduğunu ifade eden baba Çetintaş, Ama devletimizden Allah razı olsun. Sayın Kaymakamımız ve İlçe Jandarma Komutanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Sayın Kaymakamımızın sayesinde evimizi tamamladık. Biz yaşanan olaydan dolayı hiçbir zaman devletimize küsmedik ve olayın yaşandığı ilk günden bugüne kadar her zaman devletimizi her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda bulduk dedi.
    
     Muhabir: Özgün Uyaroğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Havzadaki dur ihtarına uyulmaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER