Halk oyunları yarışmasında Aksulu yıldızlar birinci

Halk oyunları yarışmasında Aksulu yıldızlar birinci oldu


ANTALYA (A.A) - Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Halk Oyunları Yarışmasında, Aksu Belediyesi Halk Oyunları ekibi yıldızlar gurubunda birinci oldu.
     Kepez Arena Spor Salonunda gerçekleştirilen yarışmada, Aksu Belediyesi Halk Oyunları ekibi, minikler ve yıldızlar takımı olmak üzere iki grupta yarıştı. Yarışmada, Aksu Belediyesi Halk oyunları ekibi yıldızlar gurubunda Antalya birincisi oldu. Minikler gurubunda ise Aksu Belediyesi Halk Oyunları ekibi Antalya üçüncüsü oldu.
     Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, yaptığı açıklamada, halk oyunlarının Anadolu kültürünün önemli parçası olduğunu bildirdi. Belediye olarak bu önemli kültür hazinesinin gelecek nesillere taşıyacak olan halk oyunları ekibine göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutladıklarını ifade eden Yıldırım, Aksulu çocukların bu tür faaliyetlere katılmasının ve bu faaliyetlerde görev alıp başarı sağlamalarının kendilerine gurur verdiğini kaydetti.
     Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Hasan Çetin tarafından yarışmada dereceye giren halk oyunları ekiplerine ödüllerini verildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Halk oyunları yarışmasında Aksulu yıldızlar birinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER