Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Trabzon Valisi Kızılcık, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Trabzonlu er Ömür Arslanı evinde ziyaret etti -Kızılcık, kendisinden iş isteyen Er


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Trabzonlu er Ömür Arslanı evinde ziyaret etti.
     Vali Kızılcık, Yeşiltaş Karakoluna, 19 Haziranda teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan 19 askerden biri olan ve Ankara GATAda 4 gün tedavi gördükten sonra geldiği memleketi Trabzonun İnönü Mahallesi Düzgün Sokaktaki evinde dinlenen Piyade Er Ömür Arslan ve ailesini ziyaret etti.
     8 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan Arslana, ülkesini savunmak için gösterdiği cesaretten dolayı minnettar olduğunu ifade eden Kızılcık, devlet olarak Arslanın yanında olduklarını söyledi.
     Kızılcık, Ömür Arslanın ülkesinin güvenliğini sağlamak için görev yaparken yaralandığını vurgulayarak, Devletimizin huzur ve güven içerisinde olması için canlarınız pahasına görev yapıyordunuz. Bu vatanı beklerlerken gerçekleştirilen hain saldırı sonucu gazi oldunuz. Sizlere müteşekkiriz. Sizlerin mutlu olabilmesi ve yalnız olmadığınızı görmeniz için buradayız diye konuştu.
     Er Arslana, bir sorunu olduğunda her zaman kapılarının açık olduğunu söyleyen Kızılcık, Arslana psikolojisinin düzelmesi için ne yapabileceğini sordu. Arslan da Bir işim olursa sevinirim cevabını verince Kızılcık kendisine iş sözü verdi.
     Vali Recep Kızılcık, Ömür Arslanın annesi Emine Arslanın da elini öperek, gazi annesi olması nedeniyle kendisini kutladı. Kızılcık, Arslan ailesi ile bir süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER