Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Eğer terör bir demokrasi sorunu olsaydı, son yıllarda yapılan düzenlemelere paralel olarak terör olaylarının azalması gerekirdi


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Eğer terör bir demokrasi sorunu olsaydı, son yıllarda yapılan düzenlemelere paralel olarak terör olaylarının azalması gerekirdi dedi.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin sosyal barışı sağlamak maksadıyla yaptığı her çabanın belli çevreler tarafından bir zaaf olarak nitelendirildiğini kaydetti.
     Özdağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Askerlerimize saldıranlar ve saldırtanları, bu saldırıdan rant devşirenleri lanetliyorum. Ne demokrasiden, ne de terörü ezmekten vazgeçmeyeceğiz. Terör örgütü ile mücadele en etkin ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Terörü lanetliyoruz. Terörün son bulması için gereken her türlü tedbir alınacak. Bu manada bütün siyasi unsurlardan da samimi davranmalarını istiyoruz. Bu acı hepimizin acısı. Bugün Mehmetçiklerimizin şehit olması bu acımızı daha da büyütmüştür. Eğer terör bir demokrasi sorunu olsaydı, son yıllarda yapılan düzenlemelere paralel olarak terör olaylarının azalması gerekirdi. Şehit olan kahraman askerlerimize Allahtan rahmet. Ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER