Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -CHP Hatay Milletvekili Akgöl: -Yurdun bölünmez ve sarsılmaz bütünlüğüne el uzatanlar, amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacak


HATAY (A.A) - CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Hakkarideki ve Hataydaki terör saldırılarıyla ilgili yurdun bölünmez ve sarsılmaz bütünlüğüne el uzatanların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bildirdi.
     Akgöl, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkarinin Şemdinli ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri birliklerle teröristler arasında çıkan çatışmada 8 askerin şehit olması ve 16 askerin yaralanması ile Hatayın Belen ilçesinde güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir askerin şehit edilmesinin, bir kez daha yürekleri yaktığını kaydetti.
     Hain terör saldırısını yapanları lanetlediklerini, teröre ve terör örgütüne maddi ve manevi destek verenleri nefretle kınadıklarını ifade eden Akgöl, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Türkiyede haince emellerle manevi hassasiyetlere saldırıda bulunan terörün, çirkin yüzünü göstererek 9 vatan evladının daha hayatına kıydı. Kan dökerek, insanlara acı yaşatarak, amacına ulaşacağını düşünenler, büyük bir gaflet içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır. Ülkemize ihanet eden kanlı terör örgütü ve onun işbirlikçilerine, içeride ve dışarıda taviz vermeden ve vakit kaybetmeden gerekli cevap verilmelidir. Yurdun bölünmez ve sarsılmaz bütünlüğüne el uzatanlar, amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacak.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER