Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Başbakan Yardımcısı Atalay ile İçişleri Bakanı Şahin, Vanda tedavi gören yaralı askerlerin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı


VAN (A.A) - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hakkarideki terör saldırısında yaralanan, Vanda tedavi altına alınan askerlerin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.
     İçişleri Bakanı Şahinle Vana gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, Ferit Melen Havaalanında Vali Vekili Atay Uslu ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.
     Havaalanı VIP salonunda Hakkarideki son gelişmelerle ilgili olarak askeri yetkililerden bilgi alan Atalay, çıkışta gazetecilere değerlendirmede bulundu.
     Atalay, hain saldırıda 8 askerin şehit olduğunu, yaralı askerlerden 2sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek, Yaralılar Van Bölge Hastanesinde tedavi ediliyor. İçişleri Bakanımızla yaralıları ziyaret edip sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alacağız. Genelkurmay Başkanımız Hakkaride. Biz de daha sonra Yüksekovaya geçeceğiz dedi.
     Daha sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Atalay ve Şahin, yaralıların sağlık durumuyla ilgili olarak İl Sağlık Müdürü Bilal Acardan bilgi aldı.
     Atalay ve Şahin, daha sonra Hakkariye gitmek üzere Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filosuna geçti.
    
     Muhabir: Yahya Öylek
     Yayıncı: Levent Harman / Hande Cankar
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER