Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yöney: -Toplumumuzun her kesimini, bölücü terör örgütünün amaçlarından biri olan, kader birliği yapmış insanlarımızı birbirine düşürme tuzağına düşmemeye, sağduyu ve itid


BURSA (A.A) - Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Yöney, Toplumumuzun her kesimini, bölücü terör örgütünün amaçlarından biri olan, kader birliği yapmış insanlarımızı birbirine düşürme tuzağına düşmemeye, sağduyu ve itidal içinde olmaya davet ediyoruz dedi.
     Yöney, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari Dağlıca Yeşiltaş Karakoluna yapılan saldırılarda, 8 askerin şehit olduğu, 16 askerin yaralandığı haberiyle yine yüreklerin dağlandığını belirtti.
     Şehitlerin aziz cenazeleri önünde saygıyla eğildiklerini ifade eden Yöney, şunları kaydetti:
     BUSİAD olarak demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine, milletimizin birlik ve beraberliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik, son günlerde iyice tırmanan, bölücü terör örgütünün hain saldırılarını nefret ve şiddetle kınıyoruz. Hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için yüce Tanrıdan rahmet, acılı ailelerine, milletimize, ordumuza başsağlığı diliyoruz. Toplumumuzun her kesimini, bölücü terör örgütünün amaçlarından biri olan, kader birliği yapmış insanlarımızı birbirine düşürme tuzağına düşmemeye, sağduyu ve itidal içinde olmaya davet ediyoruz.
     Yöney, BUSİAD olarak, ülkenin birliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında, hükümetin ve devletin atacağı adımların ve mücadelenin kayıtsız şartsız arkasında olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir : Haluk Yüksel
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER